Michiel Goedegebuur
Michiel Goedegebuur

Michiel Goedegebuur

"Het familiegevoel kan alleen blijven voortbestaan als je ook goed met je mensen blijft omgaan".

Het is geweldig dat ik als vierde generatie aan het roer mag staan van dit familiebedrijf. Wat in 1922 startte met een slagerij, is nu meer dan 100 jaar later uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 200 werknemers en de verwerking van gemiddeld 750 ton vlees per week. Het is mooi om stil te staan bij de geschiedenis van GOEDEGEBUUR. Juist deze jarenlange geschiedenis maakt een familiebedrijf uniek. Hoe de toekomst van het bedrijf er na mij uit gaat zien? Dat is nu nog niet te voorspellen, want de kinderen die ik samen met mijn vrouw Eva heb, zijn nu nog zo jong. Voorlopig sta ik aan het roer.

IMG 3263

Monique Ramtahal

"Hard werken, maar ook hard lachen ligt mij wel".

Wat ik belangrijk vind is dat wij in dezelfde familiaire lijn doorgaan. Je kunt werknemers van alles vertellen, maar uiteindelijk draait het om dat unieke warme welkom en familiegevoel, waardoor je hier wilt werken en met plezier naar je werk gaat.

Toen ik hier in dienst trad, had ik al snel door dat ik écht met een platte organisatie te maken had, zonder tal van managers en zonder politieke taferelen. Gezamenlijk ‘hard werken, maar ook hard lachen’ dat is iets wat mij goed ligt. Een werkgever moet passen als een jas waar je jezelf lekker in voelt. Uitdagingen zijn er altijd en overal, zolang alles maar respectvol en eerlijk gebeurt. Het is ook handig als je over een gezonde dosis humor beschikt.

Hans

Hans Boudestijn

"Werken bij GOEDEGEBUUR is topsport".

Ik ben hier op 1 april 2006 gestart met werken, en dit is echt geen 1 aprilgrap. Hoe ik hier terecht ben gekomen, is een interessant verhaal. Destijds werkte ik bij een bedrijf met 500 werknemers, welke samengestelde vleesproducten produceerde en dat vanwege reorganisatie besloot om naar de plaats ‘Holten’ te verhuizen. Ik dacht in eerste instantie; ik ga beveiliger worden, maar dat loonde niet echt. Naar Holten verhuizen was ook geen optie, daar stak mijn vrouw een stokje voor – na meer dan 25 jaar getrouwd te zijn ‘and still counting’ – weet je inmiddels wanneer je naar je vrouw moet luisteren, ‘happy wife happy life’.

Ricardo B

Ricardo Boudestijn

"Je kunt doorgroeien als je zelf kansen creëert en ook benut".

Sinds 2016 ben ik hier werkzaam. Ik was eerst nog even zoekende in welke weg ik wilde inslaan, maar door sturing en op advies van mijn vader ben ik inmiddels al jaren onderdeel van de GOEDEGEBUUR-familie.

Je kunt hier doorgroeien als je met doorzettingsvermogen en enthousiasme, zelf kansen creëert en ook benut. Mogelijkheden zijn er voldoende, alleen moet je deze wel met beide handen aangrijpen. Zo heb ik zelf mijn MBO-4 opleiding via het SVO (Slagers Vak Opleiding) succesvol afgerond. Ik ben door hard werken en het volgen van een opleiding in zeer korte tijd doorgegroeid van een ervaren allrounder, naar meewerkend voorman en in daarna heb ik de stap naar productielijn chef gemaakt.

Widjai 4

Widjai Gierdhariesingh

"Ik heb de kans gekregen om mijzelf alles eigen te maken".

Op 29-jarige leeftijd kwam ik vanuit Suriname naar Nederland en ben ik direct in de bouwsector gaan werken, alleen zag ik mijzelf daar niet jarenlang werken. Toen ik Jerry tegenkwam, die hier Chef Slagerij is, vroeg ik hem of hij nog andere baanmogelijkheden voor mij wist. En zo ben ik hier terechtgekomen.

Nu, inmiddels jaren later, beheer ik succesvol het magazijn. Denk hierbij aan voorraadbeheer, het aanvullen en bestellen van voorraden en het bevoorraden van diverse afdelingen in onze productieomgeving, zodat de juiste spullen altijd klaar staan. Iedereen binnen GOEDEGEBUUR heeft mij geholpen om mijn plekje te vinden, van mijn naaste collega’s tot de eigenaar zelf, ik heb dat altijd gewaardeerd en ter harte genomen, want daardoor heb ik mijzelf alles eigen kunnen maken.

Mimoun Darkaoui 5

Mimoun Darkaoui

"Ik doe niets liever dan met vlees werken, zelfs na ruim 35 jaar werkzaam te zijn in de vleesbranche". 

In 1989 besloot ik om van Marokko naar Nederland te verhuizen en werk te zoeken. Vrijwel direct kwam ik in aanraking met de vleesbranche en ik ben hier nooit meer uitgestapt. Na jarenlang praktijkervaring en vleeskennis opgedaan te hebben bij diverse bedrijven in de vleesbranche, kwam ik bij GOEDEGEBUUR te werken als ‘kantsnijder’. Inmiddels ben ik allround en breed inzetbaar op verschillende vlakken binnen het productieproces.

Mimoun Ahanssas TD

Mimoun Ahanssas

"Naarmate je ouder wordt, ga je alles steeds meer waarderen".

Op school had ik al vroeg interesse in de technische vakken en was het voor mij niet meer dan logisch dat ik in de techniek zou gaan werken. Bij toeval is dit de techniek in de vleesbranche geworden en ik zou nu ook niet meer anders willen.

Sinds 1996 ben ik werkzaam bij GOEDEGEBUUR en hiervoor was ik ook al in de vleesbranche actief. De technische ontwikkeling en andere grote projecten die zich afspelen binnen het bedrijf zijn interessant om aan mee te werken. De afgelopen jaren en nog steeds, zijn er wat betreft de technische hoogstandjes behoorlijk wat vernieuwingen aangebracht, en dat is een goed teken.

Niet alleen de techniek bevalt mij, maar bijvoorbeeld ook dat ik mee ben gegaan met de studiereis naar IJsland, waar leren en gezelligheid gecombineerd werd.